Khan Muhammad Kamran について
Institute of Home and Food Sciences, Faculty of Life Sciences, Government College University, Faisalabad-38000, Pakistan について
Asif Muhammad Naveed について
Institute of Home and Food Sciences, Faculty of Life Sciences, Government College University, Faisalabad-38000, Pakistan について
Ahmad Muhammad Haseeb について
Institute of Home and Food Sciences, Faculty of Life Sciences, Government College University, Faisalabad-38000, Pakistan について
Imran Muhammad について
Institute of Home and Food Sciences, Faculty of Life Sciences, Government College University, Faisalabad-38000, Pakistan について
Arshad Muhammad Sajid について
Institute of Home and Food Sciences, Faculty of Life Sciences, Government College University, Faisalabad-38000, Pakistan について
Hassan Sadia について
Institute of Home and Food Sciences, Faculty of Life Sciences, Government College University, Faisalabad-38000, Pakistan について
Khan Muhammad Imran について
Department of Mathematics & Statistics, Faculty of Sciences, University of Agriculture, Faisalabad-38000, Pakistan について
Nisa Mahr-un について
Institute of Home and Food Sciences, Faculty of Life Sciences, Government College University, Faisalabad-38000, Pakistan について
Iqbal Muhammad Mohsin について
Institute of Home and Food Sciences, Faculty of Life Sciences, Government College University, Faisalabad-38000, Pakistan について
Muhammad Niaz について
National Agriculture Education College, Kabul, Afghanistan について
Journal of Food Quality について
甘味 について
殺菌 について
果実飲料 について
りんごジュース について
糖度 について
果物 について
最適化 について
飲料 について
栄養素 について
超音波 について
野菜 について
ジュース飲料 について
消費者 について
ステビア属 について
甘味料 について
果実飲料,加工飲料 について
ステビア について
甘味 について
飲料 について
超音波 について
支援 について
開発 について
特性化 について