Zhu Wenhui について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China について
Zhu Wenhui について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China について
Zhu Wenhui について
The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China について
Zhu Lunwei について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China について
Zhu Lunwei について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China について
Zhu Lunwei について
The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China について
Yang Wanlin について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China について
Yang Wanlin について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China について
Yang Wanlin について
The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China について
Bu Ying について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China について
Bu Ying について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China について
Bu Ying について
The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China について
Li Jianrong について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China について
Li Jianrong について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China について
Li Jianrong について
The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China について
Li Xuepeng について
College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China について
Li Xuepeng について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China について
Li Xuepeng について
The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China について
Journal of Aquatic Food Product Technology について
最適化 について
超高圧 について
高圧操業 について
ペプチド について
アラスカ州 について
GC-MS分析 について
可溶性 について
最適条件 について
遊離アミノ酸 について
pH【水素イオン指数】 について
デリック について
電子舌 について
加水分解物 について
酵素加水分解 について
アラスカのポリロックフレーム(APF) について
超高圧加工(UHP) について
酵素加水分解 について
遊離アミノ酸 について
フレーバ成分 について
動物性水産食品 について
食品の化学・栄養価 について
フレーバ について
アラスカ について
高圧処理 について
支援 について
酵素加水分解 について
最適化 について