Lupina Katarzyna について
Department of Biochemistry and Food Chemistry, Faculty of Food Sciences and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704, Lublin, Poland について
Kowalczyk Dariusz について
Department of Biochemistry and Food Chemistry, Faculty of Food Sciences and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704, Lublin, Poland について
Lis Magdalena について
Laboratory of Biocontrol, Application and Production of EPN, Faculty of Natural Sciences and Health, Center for Interdisciplinary Research, John Paul II Catholic University of Lublin, Konstantynow 1J, 20-708, Lublin, Poland について
Raszkowska-Kaczor Aneta について
Lukasiewicz Research Network - Institute for Engineering of Polymer Materials and Dyes, Marii Sklodowskiej-Curie 55, 87-100, Torun, Poland について
Drozlowska Emilia について
Center of Bioimmoblisation and Innovative Packaging Materials, Faculty of Food Sciences and Fisheries, West Pomeranian University of Technology, Klemensa Janickiego 35, 71-270, Szczecin, Poland について
Food Hydrocolloids について
赤外スペクトル について
溶解度 について
膨潤 について
ゼラチン について
相分離 について
顕微鏡観察 について
カルボキシメチルセルロース について
澱粉粒 について
穿刺 について
可食性フィルム について
カロチノイド について
共役ジエン について
エノン について
脂環式アルコール について
脂環式ケトン について
ジオール について
ジケトン について
ヒドロキシケトン について
物理化学的性質 について
放出速度 について
ラジカル捕捉活性 について
抗酸化活性 について
多糖類 について
可食性フィルム について
アスタキサンチン について
放出動力学 について
抗酸化活性 について
食品の品質 について
食品蛋白質 について
アスタキサンチン について
カルボキシメチルセルロース について
ゼラチン について
こはく酸無水物 について
澱粉 について
水溶性 について
アスタキサンチン について
放出 について