Wang Yanli について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Wang Yanli について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Wang Yanli について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Bai Yuxiang について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Bai Yuxiang について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Bai Yuxiang について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Bai Yuxiang について
International Joint Laboratory on Food Safety, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Ji Hangyan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Ji Hangyan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Ji Hangyan について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Dong Jingjing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Dong Jingjing について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Dong Jingjing について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Li Xiaoxiao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Li Xiaoxiao について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Li Xiaoxiao について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Liu Jialin について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Liu Jialin について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Liu Jialin について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Jin Zhengyu について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Jin Zhengyu について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Jin Zhengyu について
Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Jin Zhengyu について
International Joint Laboratory on Food Safety, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu Province, China について
Food Hydrocolloids について
食品 について
剛性 について
加水分解 について
ゲル について
分子量 について
アミラーゼ について
澱粉 について
麦芽 について
品質特性 について
α-アミラーゼ について
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米澱粉 について
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米澱粉 について
マルトース生成α-アミラーゼ について
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麦芽 について
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澱粉分解 について
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レオロジー特性 について
澱粉 について