Zhang Zhongwei について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology / State Key Laboratory of Hybrid Rice, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Zhang Zhongwei について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding / Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China について
Zhang Zhongwei について
Joint International Research Laboratory of Agriculture Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China について
Fan Xiangyun について
Institute of Food Crops, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing, 210014, China について
Ma Hongxiang について
Institute of Food Crops, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Jiangsu Collaborative Innovation Center for Modern Crop Production, Nanjing, 210014, China について
Li Cheng について
Joint International Research Laboratory of Agriculture Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China について
Li Cheng について
School of Medical Instrument and Food Engineering, University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai, 200093, China について
Li Enpeng について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology / State Key Laboratory of Hybrid Rice, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Li Enpeng について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding / Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China について
Li Enpeng について
Joint International Research Laboratory of Agriculture Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China について
Gilbert Robert G. について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genetics and Physiology / State Key Laboratory of Hybrid Rice, College of Agriculture, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu Province, China について
Gilbert Robert G. について
Jiangsu Key Laboratory of Crop Genomics and Molecular Breeding / Jiangsu Co-Innovation Center for Modern Production Technology of Grain Crops, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, China について
Gilbert Robert G. について
Joint International Research Laboratory of Agriculture Agri-Product Safety of Ministry of Education of China, Yangzhou University, Yangzhou, 225009, Jiangsu, China について
Gilbert Robert G. について
Centre for Nutrition & Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture & Food Innovations, The University of Queensland, Brisbane, QLD, 4072, Australia について
Carbohydrate Polymers について
結晶構造 について
複屈折 について
分子構造 について
酵素 について
生合成 について
アミロペクチン について
クッキー について
小麦粉 について
調理 について
澱粉 について
糊化 について
短範囲規則度 について
澱粉粒 について
サイズ排除クロマトグラフィー について
官能特性 について
小麦澱粉 について
砂糖スナップクッキー について
サイズ排除クロマトグラフィー について
分子構造 について
多糖類 について
砂糖 について
クッキー について
澱粉 について
分子 について
結晶構造 について
焼成 について
誘起 について
キャラクタリゼーション について