Zhang Xiaoxu について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Zhou Xiqin について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Xi Zeyu について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Yan Jiang について
Beijing WeiShiYuan Food Technology Co., Ltd., Beijing, China について
Liu Hongqin について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Xu Baocai について
School of Food and Chemical Engineering, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Technology and Business University, Beijing, China について
Separation Science and Technology について
最適化 について
界面活性剤 について
酵素 について
粒度 について
精油 について
セルラーゼ について
酵素的分解 について
ペプチド結合ヒドロラーゼ について
食品工業 について
脂環式炭化水素 について
不飽和炭化水素 について
ジエン について
単環モノテルペン について
鎖状モノテルペン について
Zanthoxylum について
固液比 について
酵素加水分解 について
添加量 について
界面活性剤支援酵素加水分解 について
抽出 について
精油 について
アルキルアミド について
Zanthoxylum bungeanum について
Zanthoxylum について
フレーバ について
界面活性剤 について
支援 について
酵素 について