Acevedo Belen A. について
Faculty of Natural Sciences and Surveying, National Northeast University (UNNE), Institute of Basic and Applied Chemistry of Northeast Argentina, IQUIBA-NEA, UNNE-CONICET, Avenida Libertad 5460 Corrientes, 3400, Argentina について
Acevedo Belen A. について
College of Agricultural and Forestry Engineering, University of Valladolid, Av. Madrid 57, 34004, Palencia, Spain について
Villanueva Marina について
College of Agricultural and Forestry Engineering, University of Valladolid, Av. Madrid 57, 34004, Palencia, Spain について
Villanueva Marina について
Department of Biotechnology and Food Analysis, Wroclaw University of Economics and Business, ul. Komandorska 118/120, 53-345, Wroclaw, Poland について
Chaves Maria G. について
Faculty of Natural Sciences and Surveying, National Northeast University (UNNE), Institute of Basic and Applied Chemistry of Northeast Argentina, IQUIBA-NEA, UNNE-CONICET, Avenida Libertad 5460 Corrientes, 3400, Argentina について
Avanza Maria V. について
Faculty of Natural Sciences and Surveying, National Northeast University (UNNE), Institute of Basic and Applied Chemistry of Northeast Argentina, IQUIBA-NEA, UNNE-CONICET, Avenida Libertad 5460 Corrientes, 3400, Argentina について
Ronda Felicidad について
College of Agricultural and Forestry Engineering, University of Valladolid, Av. Madrid 57, 34004, Palencia, Spain について
Food Hydrocolloids について
NMR【磁気共鳴】 について
X線回折 について
エンタルピー について
熱処理 について
粘度 について
アミロペクチン について
澱粉 について
結晶度 について
糊化 について
ササゲ について
消化性 について
モルフォロジー について
熱水処理 について
糊化特性 について
ササゲ澱粉 について
物理的修飾 について
機能特性 について
in vitro澱粉消化性 について
構造特性 について
食品の品質 について
水 について
超音波処理 について
ササゲ について
Vigna について
澱粉 について
物理化学的特性 について
修飾 について