Zhao Guozhong について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Zhao Guozhong について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing, 100048, China について
Liu Chong について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Hadiatullah Hadiatullah について
School of Pharmaceutical Science and Technology, Health Science Platform, Tianjin University, Tianjin, 300072, China について
Yao Yunping について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
Lu Fuping について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin, 300457, China について
LWT - Food Science and Technology について
アルカン について
アルコール について
エステル について
ケトン について
抗微生物作用 について
発酵 について
醤油 について
桿菌属 について
ぶどう球菌属 について
ミクロフローラ について
病原体 について
Psychrobacter について
Stenotrophomonas について
プロテオバクテリア について
Firmicutes について
野菜とその加工品 について
食品の化学・栄養価 について
醤油 について
細菌多様性 について
揮発性 について
フレーバー について
Hericium について