Spice and Beverage Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Wanning, Hainan, 571533, China について
College of Light Industry and Food Engineering, Guangxi University, Nanning, Guangxi, 530003, China について
Key Laboratory of Processing Suitability and Quality Control of the Special Tropical Crops of Hainan Province, Wanning, Hainan, 571533, China について
Wang Yitong について
Spice and Beverage Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Wanning, Hainan, 571533, China について
Wang Yitong について
School of Forest, Northeast Forestry University, Haerbing, 150040, Heilongjiang, China について
Wang Yitong について
Key Laboratory of Processing Suitability and Quality Control of the Special Tropical Crops of Hainan Province, Wanning, Hainan, 571533, China について
Zhu Libin について
Spice and Beverage Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Wanning, Hainan, 571533, China について
Zhu Libin について
Key Laboratory of Processing Suitability and Quality Control of the Special Tropical Crops of Hainan Province, Wanning, Hainan, 571533, China について
Zhu Libin について
College of Food Science, Heilongjiang Bayi Agricultural University, Daqing, 163319, Heilongjiang, China について
Huang Chongxing について
College of Light Industry and Food Engineering, Guangxi University, Nanning, Guangxi, 530003, China について
Zhang Yanjun について
Spice and Beverage Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Wanning, Hainan, 571533, China について
Zhang Yanjun について
Key Laboratory of Processing Suitability and Quality Control of the Special Tropical Crops of Hainan Province, Wanning, Hainan, 571533, China について
Zhao Yuan について
College of Light Industry and Food Engineering, Guangxi University, Nanning, Guangxi, 530003, China について
Wu Gang について
Spice and Beverage Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Wanning, Hainan, 571533, China について
Wu Gang について
Key Laboratory of Processing Suitability and Quality Control of the Special Tropical Crops of Hainan Province, Wanning, Hainan, 571533, China について
Tan Lehe について
Spice and Beverage Research Institute, Chinese Academy of Tropical Agricultural Sciences, Wanning, Hainan, 571533, China について
Tan Lehe について
Key Laboratory of Processing Suitability and Quality Control of the Special Tropical Crops of Hainan Province, Wanning, Hainan, 571533, China について
Food Hydrocolloids について
粘度 について
ゲル について
澱粉 について
糊化 について
重合度 について
食品工業 について
顆粒 について
硬度 について
キャラクタリゼーション について
主成分分析 について
パンノキ属 について
物理化学的性質 について
回折パターン について
重量平均分子量 について
アミロース含量 について
Xinglongパンフルーツ澱粉 について
香辛料と飲料研究所のパンフルーツ澱粉 について
物理化学的性質 について
主成分分析 について
食品の品質 について
中国 について
種 について
Artocarpus について
澱粉 について
特性化 について