Narayanamoorthy Shwetha について
Department of Food Science & Technology, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, 200240, China について
Zhang Chuangchuang について
Department of Food Science & Technology, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, 200240, China について
Xu Zekun について
Department of Food Science & Technology, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, 200240, China について
Ma Mengting について
Department of Food Science & Technology, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, 200240, China について
Sui Zhongquan について
Department of Food Science & Technology, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, 200240, China について
Li Kehu について
Key Laboratory of Plant Resource Conservation and Germplasm Innovation in Mountainous Region (Ministry of Education), Collaborative Innovation Center for Mountain, Ecology & Agro-Bioengineering (CICMEAB), Institute of Agro-Bioengineering, College of Life Sciences, Guizhou University, Guiy... について
Corke Harold について
Department of Food Science & Technology, School of Agriculture and Biology, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai, 200240, China について
Corke Harold について
Biotechnology and Food Engineering Program, Guangdong Technion-Israel Institute of Technology, Shantou, 515063, China について
Corke Harold について
Faculty of Biotechnology and Food Engineering, Technion-Israel Institute of Technology, Haifa, 3200003, Israel について
Starch について
エンタルピー について
粘度 について
粒度分布 について
インゲンマメ について
澱粉 について
表現型 について
糊化 について
澱粉粒 について
品種 について
順相 について
物理化学的性質 について
セットバック について
アミロース含量 について
糊化特性 について
育種 について
クラスタ分析 について
相関解析 について
遺伝的多様性 について
物理化学的性質 について
インゲンマメ について
Phaseolus について
澱粉 について
形質 について
遺伝的多様性 について
相互関係 について