Tian Jixin について
School of Food Science and Engineering, Hainan University, Haikou, 570228, China について
Xie Shiyin について
School of Food Science and Engineering, Hainan University, Haikou, 570228, China について
Zhang Peng について
Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products, Tianjin, 300384, China について
Wang Qing について
National Engineering Research Center for Vegetables, Beijing Academy of Agriculture and Forestry Sciences, Beijing Key Laboratory of Fruits and Vegetable Storage and Processing, Beijing, 100097, China について
Li Jiangkuo について
Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products, Tianjin, 300384, China について
Xu Xiangbin について
School of Food Science and Engineering, Hainan University, Haikou, 570228, China について
Xu Xiangbin について
Key Laboratory of Food Nutrition and Functional Food of Hainan Province, Haikou, 570228, China について
Postharvest Biology and Technology について
多糖類 について
栄養素 について
カタラーゼ について
バナナ について
フェノール類 について
果肉 について
果皮 について
スーパーオキシドジスムターゼ について
フラボノイド について
褐変 について
ゲンゲ属 について
酸素複素環化合物 について
多価フェノール について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
配糖体 について
ピラノシド について
フェノールエーテル について
ジオール について
オレフィン化合物 について
不飽和カルボン酸 について
アスコルビン酸ペルオキシダーゼ について
果実とその加工品 について
Astragalus について
多糖類 について
バナナ について
果実 について
収穫 について
果皮 について
褐変 について
低温 について
損傷 について
減衰 について