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J-GLOBAL ID:200901010044306097
Update date: Aug. 04, 2022
Taguchi Kuniko
タグチ クニコ | Taguchi Kuniko
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Affiliation and department:
Kyoto Koka Women's University
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Research field (1):
Food sciences
Research keywords (4):
食品加工
, 調理科学
, Food Processing
, Cookery Science
Research theme for competitive and other funds (1):
2000 - 食品材料の加工・調理時における成分および物性変化
MISC (21):
ミズナの調理に関する研究. 京都光華女子大学短期大学部研究紀要. 2001. 39. 2-11
酵素免疫測定法によるラット尿中トリプシンインヒビターの定量(共著). 光華女子短期大学研究紀要. 1997. 35. 13
Purification of ginger proteases by DEAE-Sepharose and isoelectric focusing (共著). Biochemica. et Biophysica Acta. 1995. 1243. 181
Purification of ginger proteases by DEAE-Sepharose and isoelectric focusing (共著). Biochemica. et Biophysica Acta. 1995. 1243. 181
ラット肝カテプシンB,Hの酵素免疫定量法(共著). 光華女子短期大学研究紀要. 1993. 31,31
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Education (2):
- 1960 Kyoto Prefectural University
- 1960 Kyoto Prefectural University Faculty of Literature and Home Economics
Association Membership(s) (4):
日本調理科学会
, 日本家政学会
, 日本食品科学工学会
, 日本栄養・食糧学会
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