Research keywords (6):
ポストハーベスト工学
, 非破壊計測
, 食品工学
, Nondestructive Quality assessment
, Postharvest Engineering
, Food Engineering
JAPAN SOCIETY FOR FOOD ENGINEERING
, 日本生物環境工学会
, 国際農業工学会
, JAPANESE SOCIETY OF TASTE TECHNOLOGY
, 日本官能評価学会
, 低温生物工学会
, アメリカ農業生物工学会
, 北海道農業施設協議会
, 日本食品科学工学会
, 農業施設学会
, HOKKAIDO SOCIETY OF LIVESTOCK GRASSLAND SCIENCE
, 農業食料工学会
, 農業食料工学会 北海道支部
, International Commission of Agricultural Engineering (CIGR)
, Japanese Society of tasty Technology
, Japanese Society for Sensory Evaluation
, Japanese Society for Cryobiology and Cryotechnology
, American Society of Agricultural and Biological Engineers
, Agricultural Structures Council of Hokkaido
, Japanese Society for Food Science and Technology
, The Society of Agricultural Structures, Japan
, Hokkaido
, The Research Association of Livestock Management
, Japanese Society of Agricultural Machenery
, Hokkaido Branch
, Japanese Society of Agricultural Machinery