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J-GLOBAL ID:200901047484406035   Update date: Nov. 30, 2005

Tsutsui Tomomi

ツツイ トモミ | Tsutsui Tomomi
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Food science
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 各種タンパク質の機能特性に関する研究
  • Functional properties of Several proteins
MISC (29):
  • 海藻の製パンへの影響(IV)あおさ. 聖徳栄養短大紀要. 2003. 34, 1
  • 大豆ペプチドの製パンへの影響. 聖徳栄養短期大学紀要. 2001. 32. 1
  • 海藻の製パンへの影響((]G0002[))こんぶ. 聖徳栄養短期大学紀要. 2000. 31. 1
  • Effects of Seaweed Substitution on Breadmaking ((]G0002[)) Laminaria (Kombu). Memoirs of Seitoku Junior College of Nutrition. 2000. 31. 1
  • 卵白ペプチドの製パンへの影響. 聖徳栄養短期大学紀要. 1999
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Books (13):
  • 新版食品の官能評価・鑑別演習
    建帛社 2004
  • 食べ物と健康(共著)
    八千代出版 2003
  • 食品加工および実習
    樹村房 2002
  • 新食品分析ハンドブック
    建帛社 2000
  • レクチャー食品加工学
    建帛社 2000
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Education (2):
  • - 1973 東京教育大学大学院 食品製造化学
  • - 1971 東京教育大学 農芸化学科
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (3):
  • 1993 - 1994 日本食品低温保存学会 評議員
  • 1992 - 日本食品工業学会 関東支部運営委員評議員
  • 日本食生活学会 評議員
Awards (1):
  • 1985 - 日本食品工業学会賞研究奨励賞
Association Membership(s) (5):
日本食生活学会 ,  The Institute of Food Technologist ,  日本食品低温保存学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本食品工業学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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