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J-GLOBAL ID:200901052435638668   Update date: Sep. 20, 2022

Murakami Megumi

ムラカミ メグミ | Murakami Megumi
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (3): 栄養機能 ,  調理科学 食品機能 ,  Food Functional Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2009 - 2011 次世代の健康を担う女性の葉酸摂取量増大のための調理法の確立
  • 2009 - 2010 水の硬度が食品の調理性に及ぼす影響
  • 2005 - 2007 ヒト血管内皮細胞の接着因子発現に対する食品の抑制効果とその作用機序
  • 揚げ油の使用限界に関する研究
  • 食品の活性酸素消去活性に関する研究(機能性を損なわない調理法の検討)
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MISC (20):
Books (1):
  • たのしい調理-基礎と実習-第4版
    医歯薬出版 2008
Works (2):
  • 沖縄伝統的農産物の機能性を損なわない調理法の検討
    2005 -
  • ハトムギ若葉の抗酸化性
    2004 -
Professional career (1):
  • (BLANK) (Nara Women's University)
Association Membership(s) (6):
日本ビタミン学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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