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J-GLOBAL ID:200901076597593494   Update date: Dec. 06, 2023

Tachiki Takashi

タチキ タカシ | Tachiki Takashi
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Affiliation and department:
Research keywords  (1): Applied Microbiology
Papers (51):
Patents (1):
  • 淡水産水草を用いる食用キノコの栽培方法
Books (6):
  • γ-グルタミルエチルアミド(テアニン)の合成 ・ 微生物によるものづくり -化学法に代わるホワイトバイオテクノジーの全て-
    シーエムシー出版 2008
  • 生命体の科学と技術 3-1節、3-2節、5-1節
    培封館 2006
  • 食品総合辞典
    丸善 1998
  • 「アミノ酸発酵」「東南アジアの発酵食品」
    『食品微生物学』文永堂 1996
  • ATP再生系としての酵母細胞の特性とその応用
    酵母のバイオサイエンス -伝統と新展開- 学会出版センター 1990
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Education (2):
  • - 1969 Kyoto University "Graduate School, Division of Agriculture"
  • - 1967 Kyoto University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
  • Master of Agriculture (Kyoto University)
  • Doctor of Agriculture
Work history (1):
  • Ritsumeikan University College of Life Sciences, Department of Biotechnology Professor
Awards (1):
  • 1983 - 日本農芸化学会奨励賞
Association Membership(s) (5):
日本農芸化学会 ,  日本生物工学会 ,  日本生化学会 ,  American Society for Microbiology ,  日本化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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