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J-GLOBAL ID:200901077505994729
Update date: Jan. 14, 2015 hisako hotta
ホッタ ヒサコ | hisako hotta
Affiliation and department: Job title:
Professor
Research theme for competitive and other funds (2): - 2011 - 2013 柑橘類搾汁残渣の有効利用について
- 2006 - 2006 ビフィズス菌増加作用を有する食物繊維の開発
Lectures and oral presentations (13): -
晩柑搾汁残渣熱水抽出物のコレステロール低下作用について
(第59回日本栄養改善学会学術総会 名古屋 2012)
-
晩柑搾汁残渣オートクレーブ抽出物の生理活性について
(第65回日本栄養・食糧学会大会 東京 2011)
-
えんどう豆のさや由来食物繊維のコレステロール低下効果
(第64回日本栄養・食糧学会大会 徳島 2010)
-
温州みかん中果皮由来食物繊維のプレバイオテイクス効果
(第63回日本栄養・食糧学会大会 長崎 2009)
-
In vitro determination of prebiotic effect of dietary fibers extracted from unedible parts of vegetables
(国際栄養士会議 横浜 2008)
more... Education (6): Professional career (1): Work history (5): - 2000 - 2004 Kobe Women's University Faculty of Home Economics, Dietician Training Course
- 2004 - - 神戸女子大学 家政学部 管理栄養士養成課程 教授
- 1983 - Osaka City University
- 1983 - Research Assistant
- 1981 - Osaka City University
Committee career (5): - 2006 - 2009 共同機器管理委員会 委員長
- 2009 - 日本栄養改善学会 評議員
- 2006 - - 化学物質等管理専門委員会 委員
- 2004 - - 動物実験研究倫理委員会 委員長
- 2003 - - 実験動物室運営専門委員会 委員長
Awards (1): Association Membership(s) (4):
栄養食糧学会
, 日本栄養食糧学会
, 日本栄養改善学会
, 日本細菌学会
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