Rchr
J-GLOBAL ID:200901082595366474   Update date: Apr. 29, 2020

Tomiyasu Ikuko

トミヤス イクコ | Tomiyasu Ikuko
Affiliation and department:
Research field  (2): Structural biochemistry ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (6): 調理 ,  食生活 ,  微生物化学 ,  Cookery ,  Food Culture ,  Microbiological Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 微生物・植物の複合糖質に関する研究
  • Study on Carbohydrate Complex Structure of Microorganisms and Plants
MISC (21):
more...
Books (9):
  • これからの調理(共著)
    理工学社 1995
  • 調理学(共著)
    理工学社 1995
  • Science of cookery
    1995
  • 新しい調理学テキスト(共著)
    理工学社 1988
  • New textbook of cookery science
    1988
more...
Works (2):
  • 微生物、植物複合糖質の生体防御機能に関する研究
    1998 -
  • Studies on Host Defense Activity of Microbial on Plant Lipids
    1998 -
Professional career (2):
  • (BLANK) (Osaka City University)
  • (BLANK) (Osaka City University)
Awards (1):
  • 1982 - 大阪市医学会市長賞(基礎部門)
Association Membership(s) (6):
日本油化学会 ,  日本医用マススペクトル学会 ,  日本結核病学会 ,  日本細菌学会 ,  日本家政学会 ,  日本生化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page