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J-GLOBAL ID:201701017633620548   Update date: Feb. 01, 2024

KORIKI Miyuki

コウリキ ミユキ | KORIKI Miyuki
Affiliation and department:
Research field  (1): Agricultural and food economics
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2017 - 2021 Research on the Conception and Realization of the Tohoku Reconstruction Business Platform Based on Equity Culture
  • 2013 - 2016 Concept of e-Business Model for Tohoku Reconstruction Support
Papers (24):
  • Arima Masahiro, Fujiwara Masaki, Koriki Miyuki. A Possibility of ICT and Equity Culture Driven Reconstruction Support of SMEs in Regions struck by Large Scale Disasters. Abstracts of Annual Conference of Japan Society for Management Information. 2021. 202011. 249-252
  • Formulation of a "business platform" for post-earthquake reconstruction. 2020. 12. 83-92
  • 高力 美由紀. 震災復興における「ビジネス・プラットフォーム」の形成 (大村湾を中心とした地域連携 : 多様性と国際性). 地域活性学会研究大会論文集. 2019. 11. 45-48
  • 高力 美由紀. 地域における果実酒製造の課題と展望 : 山元町のいちごワイン開発の事例から (課題先進地における地方創生への挑戦). 地域活性学会研究大会論文集. 2017. 9. 123-126
  • 有馬昌宏, 藤原正樹, 高力美由紀. 大規模災害被災地中小企業のICTによる支援の可能性. 経営情報学会全国研究発表大会要旨集(Web). 2015. 2015. G1-3(J-STAGE)
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MISC (2):
  • 高力 美由紀. 米国フードサービスの新潮流. 生活起点. 1999. 8. 26-31
  • 高力 美由紀. 有機農産物をめぐる諸問題--「外食産業における制度・政策研究会」の報告. 生活起点. 1998. 5. 30-33
Books (1):
  • 現代フードサービス論
    創成社 2015 ISBN:9784794424617
Lectures and oral presentations  (2):
  • 中小食品製造業での製品別原価計算の必要性
    (経営情報学会全国研究発表大会要旨集(Web) 2014)
  • パネルディスカッション フードビジネス業界における人材活用の視点 (第19回年次大会)
    (日本フードサービス学会年報 2014)
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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