Andreas Heil, Keiichi Yokoyama, Yoshiyuki Kumazawa, Martin Hils. Response to Comment by Calderón de la Barca and Sigala-Robles on Microbial Transglutaminase Used in Bread Preparation at Standard Bakery Concentrations Does Not Increase Immunodetectable Amounts of Deamidated Gliadin. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2018. 66. 3. 749-750
2018/07 - 現在 Tokyo University of Pharmacy and Life Sciences School of Life Science
1990/04 - 2018/06 味の素株式会社
Committee career (3):
2018/04 - 現在 食品科学工学会 受賞選考委員・産学連携委員
2016 - 現在 食品科学工学会 代議員
2014 - 現在 IFTジャパン 評議員
Awards (1):
2001 - 日本水産学会 技術賞 水産食品におけるトランスグルタミナーゼの開発利用
Association Membership(s) (4):
Institurte of Food Technologist
, THE JAPANESE SOCIETY OF FISHERIES SCIENCE
, JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, JAPAN SOCIETY FOR BIOSCIENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY