Rchr
J-GLOBAL ID:201801014477746399   Update date: Sep. 30, 2022

Kumazawa Yoshiyuki

クマザワ ヨシユキ | Kumazawa Yoshiyuki
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://logos.ls.toyaku.ac.jp/~lemb-5/
Research field  (2): Aquaculture ,  Food sciences
Research keywords  (4): 食品物性 ,  魚肉タンパク質 ,  酵素 ,  食品科学
MISC (24):
more...
Books (1):
  • 食品ハイドロコロイドの開発と応用 II
    シーエムシー出版 2015
Professional career (1):
  • 水産学博士 (北海道大学)
Work history (2):
  • 2018/07 - 現在 Tokyo University of Pharmacy and Life Sciences School of Life Science
  • 1990/04 - 2018/06 味の素株式会社
Committee career (3):
  • 2018/04 - 現在 食品科学工学会 受賞選考委員・産学連携委員
  • 2016 - 現在 食品科学工学会 代議員
  • 2014 - 現在 IFTジャパン 評議員
Awards (1):
  • 2001 - 日本水産学会 技術賞 水産食品におけるトランスグルタミナーゼの開発利用
Association Membership(s) (4):
Institurte of Food Technologist ,  THE JAPANESE SOCIETY OF FISHERIES SCIENCE ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  JAPAN SOCIETY FOR BIOSCIENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page