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J-GLOBAL ID:201901001527226777   Update date: Nov. 16, 2024

Ayuka Tagashira

タガシラ アユカ | Ayuka Tagashira
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (6): 食品機能 ,  抗炎症 ,  マクロファージ ,  RAW264.7 ,  抗アレルギー ,  RBL-2H3
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 2023 - 2026 リゾチーム由来ペプチドによる抗炎症効果およびアミノ酸配列との相関解明
  • 2021 - 2024 七福芋の機能性調査
  • 2020 - 2023 抗炎症効果を有する新規リゾチーム由来ペプチドの探索および作用機構の解明
Papers (8):
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MISC (8):
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Lectures and oral presentations  (34):
  • 新居大島特産品「七福芋」の各部位における抗炎症効果
    (第70回(一社)日本家政学会 中国・四国支部研究発表会 2024)
  • Effects of water hardness on the flavor and antioxidant activity of Ishizuchi dark tea
    (9th Edition of Innovations in Food Science and Human Nutrition (IFHN-2024) 2024)
  • マウスマクロファージRAW264.7における七福芋抽出物の抗炎症作用
    (第29回 高専シンポジウム in Nagaoka 2024)
  • Anti-inflammatory effect of Senna Tea Grounds Extracts on RAW264.7
    (The 6th NIT-NUU Bilateral Academic Conference 2023 2023)
  • マクロファージにおけるハブ茶の抗炎症に関する研究
    (第28回 高専シンポジウム in Yonago 2023)
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Education (3):
  • 2016 - 2019 Ehime University The United Graduate School of Agricultural Sciences Applied Bioresource Sciences
  • 2014 - 2016 Ehime University Graduate School of Education Major
  • 2010 - 2014 Ehime University Faculty of Education Intergrated Human Development Course
Professional career (1):
  • 博士(農学) (愛媛大学大学院連合農学研究科)
Work history (1):
  • 2019/04 - 現在 Niihama National College of Technology Department of Applied Chemistry and Biotechnology
Association Membership(s) (3):
JAPANESE ASSOCIATION FOR ANIMAL CELL TECHNOLOGY ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  THE JAPAN SOCIETY OF HOME ECONOMICS
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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