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J-GLOBAL ID:202001020343444904   Update date: Jan. 30, 2024

SATO Masako

SATO Masako
Research keywords  (1): 味覚教育
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2023 - 2026 小学校の調理実習における食物アレルギー対応実践モデル構築のための研究
MISC (12):
  • Development of SHOKUIKU Program Linked with Language Expression : Based on the Practice for Elementary School Students. 2020. 8. 45-52
  • Tsuyukubo Mika, Sato Masako, Tajiri Izumi, Ishii Katsue. Development and practice of a taste education program for parent and children that caltivates an ability to feel with the five senses. Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2019. 31. 0. 121-121
  • 石井 克枝, 佐藤 雅子. おうちでできる "味わう力"は"生きる力"も育てる 味覚教育を始めてみませんか? (ミニ特集 味覚に注目!). 栄養と料理. 2017. 83. 10. 87-93
  • 大森 玲子, 佐藤 雅子, 露久保 美夏, 田尻 泉, 久保 元芳, 上原 秀一. 日本におけるフランス式味覚教育の試み -ピュイゼ理論に基づく食育実践-. 宇都宮大学教育学部教育実践紀要. 2017. 3. 281-284
  • 佐藤 雅子. 自分を知り、よりよい生活を創り出す子どもを育む『味覚教育』の実践 (年間テーマ 豊かな感性をみがく) -- (味覚教育). 家庭科. 2017. 67. 652. 11-15
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