Rchr
J-GLOBAL ID:202101014099576183   Update date: Apr. 23, 2024

Hiratsuka Seiichi

ヒラツカ セイイチ | Hiratsuka Seiichi
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 鮮度保持 ,  揮発性成分 ,  脂肪酸 ,  水産加工
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2018 - 2021 Feeding habits of Sakura shrimp, Lucensosergia lucens, and other crustacean micronekton based on stable isotope and fatty acid analyses
MISC (36):
  • 田村桃子, 平塚聖一. 煮だこ4種の身質比較. 東海大学先進生命科学研究所紀要. 2024. 8. 48-53
  • 山﨑資之, 倉石 祐, 鈴木進二, 平塚聖一. マグロ4種における魚肉中のヘム鉄含量と一酸化炭素濃度. 日本水産学会誌. 2024. 90. 40-42
  • 小泉鏡子, 倉石 祐, 二村和視, 平塚聖一. 伊豆東海岸で漁獲されたキンメダイの魚肉成分について. 日本食生活学会誌. 2023. 34. 75-81
  • 小塩理緒菜, 吉川 航, 平塚聖一. 静岡県産および輸入サーモンの身質比較. 東海大学先進生命科学研究所紀要. 2023. 7. 35-40
  • KOIZUMI KYOKO, AOSHIMA SHUJI, TAKAGI TSUYOSHI, HIRATSUKA SEIICHI. Effects of repeated use of fish flesh-soaking water on the quality of soaked fish flesh. NIPPON SUISAN GAKKAISHI. 2022. 88. 2. 65-70
more...
Professional career (1):
  • Food science (University of Shizuoka)
Association Membership(s) (1):
日本水産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page