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J-GLOBAL ID:202101014099576183
Update date: Apr. 23, 2024
Hiratsuka Seiichi
ヒラツカ セイイチ | Hiratsuka Seiichi
Affiliation and department:
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (4):
鮮度保持
, 揮発性成分
, 脂肪酸
, 水産加工
Research theme for competitive and other funds (1):
- 2018 - 2021 Feeding habits of Sakura shrimp, Lucensosergia lucens, and other crustacean micronekton based on stable isotope and fatty acid analyses
MISC (36):
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田村桃子, 平塚聖一. 煮だこ4種の身質比較. 東海大学先進生命科学研究所紀要. 2024. 8. 48-53
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山﨑資之, 倉石 祐, 鈴木進二, 平塚聖一. マグロ4種における魚肉中のヘム鉄含量と一酸化炭素濃度. 日本水産学会誌. 2024. 90. 40-42
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小泉鏡子, 倉石 祐, 二村和視, 平塚聖一. 伊豆東海岸で漁獲されたキンメダイの魚肉成分について. 日本食生活学会誌. 2023. 34. 75-81
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小塩理緒菜, 吉川 航, 平塚聖一. 静岡県産および輸入サーモンの身質比較. 東海大学先進生命科学研究所紀要. 2023. 7. 35-40
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KOIZUMI KYOKO, AOSHIMA SHUJI, TAKAGI TSUYOSHI, HIRATSUKA SEIICHI. Effects of repeated use of fish flesh-soaking water on the quality of soaked fish flesh. NIPPON SUISAN GAKKAISHI. 2022. 88. 2. 65-70
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Professional career (1):
- Food science (University of Shizuoka)
Association Membership(s) (1):
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