• A
  • A
  • A
日本語 Help
Science and technology information site for articles, patents, researchers information, etc.

Co-authoring Researcher

Co-inventing Researcher

Researcher similar to the Researcher

Article similar to the Researcher

Patent similar to the Researcher

Research Project similar to the Researcher

Article(J-GLOBAL estimation)

Patent(J-GLOBAL estimation)

Rchr
J-GLOBAL ID:202201007801457733   Update date: Mar. 24, 2025

KONDO HIROKO

KONDO HIROKO
Clips
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2010 - 2014 Relationship between changes in texture of fruit and vegetables during cooking, drying or pressurization and pectic substances
  • 2005 - 2008 The Use of High Pressure to Cooking/Food Processing
MISC (3):
  • 木村安美, 桑田寛子, 渕上倫子. 高齢者家庭における保存食品の実態に関する調査研究. 日本調理科学会大会研究発表要旨集. 2013. 2013. 37
  • 山口享子, 桑田寛子, 石井香代子, 木村安美, 高橋知佐子, 治部祐里, 渕上倫子. 広島県における「お節料理」の喫食状況-全国との比較-. 日本調理科学会大会研究発表要旨集. 2013. 2013. 59
  • 桑田寛子, 木村安美, 石井香代子, 渕上倫子, 治部祐里, 田淵真愉美, 寺本あい. 高圧力を利用したブンタンマーマレードに関する研究. 日本調理科学会大会研究発表要旨集. 2012. 2012. 52
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page