Rchr
J-GLOBAL ID:200901004048965915   Update date: Aug. 30, 2020

Yoshida Hiromi

ヨシダ ヒロミ | Yoshida Hiromi
Affiliation and department:
Job title: Professor
Homepage URL  (1): http://www.nutr.kobegakuin.ac.jp/~syokuei/p02.html
Research field  (3): Food sciences ,  Structural biochemistry ,  Molecular biochemistry
Research keywords  (6): 構造生物化学 ,  生物有機科学 ,  食品栄養科学 ,  Chemical Structure of Molecular Species for Lipids ,  Food Science and Nutritional Biochemistry ,  Food & Nutritional Sciences
Research theme for competitive and other funds  (9):
  • 米糠脂質の分布特性と機能成分の検索
  • 有色米の脂質特性と機能成分の検索
  • マイクロ波処理と食品素材の脂質分子種
  • 抗酸化成分の検索と食品加工時における有効性
  • ゴマ種子のトリアシルグリセロールの分子種構造
Show all
MISC (249):
Education (4):
  • - 1969 Osaka Prefecture University
  • - 1969 Osaka Prefecture University Applied Biochemistry, Biofunctional Chemistry, Nutrition Chemistry
  • - 1967 Osaka Prefecture University
  • - 1967 Osaka Prefecture University Agriculture and Biological Sciences, Applied Biochemistry
Professional career (1):
  • Ph.D. (Osaka Prefecture University)
Work history (10):
  • 1980 - 1999 Kobe Gakuin University
  • 1980 - 1999 Kobe-Gakuin University, Associate Professor
  • 1999 - - 神戸学院大学 教授
  • 1999 - - Kobe-Gakuin University, Professor
  • 1981 - 1983 カナダ国オンタリオ州立グウェル大学 博士研究員
Show all
Committee career (4):
  • 2004 - 日本栄養・食糧学会 評議員
  • 2003 - 日本農芸化学会 日本農芸化学会関西支部評議員
  • 2001 - 日本栄養・食糧学会 日本栄養・食糧学会近畿支部、運営委員
  • 日本栄養・食糧学会近畿支部運営委員, 日本農芸化学会関西支部評議員, 日本栄養・食糧学会評議員,日本農芸化学会代議員
Association Membership(s) (14):
米国油化学会 ,  日本分子生物学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本油化学協会 ,  日本農芸化学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  The American Oil Chemistry Society ,  The Molecular Biology Society of Japan ,  The Japanese Society For Food Science and Technology ,  Japan Oil Chemists' Society ,  and Agrochemistry ,  Biotechnology ,  Japan Society for Bioscience ,  Japanese Society of Nutrition and Food Science
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page