• A
  • A
  • A
日本語 Help
Science and technology information site for articles, patents, researchers information, etc.

Co-authoring Researcher

  • Ohtani Kimiko

    食育, 栄養教育, 調理科学, 食事学, Nutrition Education, Science of cooking, Diet Plannig and Management
  • Kawai Hiroyasu

    パン酵母の冷凍耐性機構, パン酵母, freeze-tolerance of baker's yeast, baker's yeast
  • Yamauchi Ryo
    Gifu University Faculty of Applied Biological Sciences
    フリーラジカル, トコフェロール, 抗酸化剤, HPLC, 電気化学検出, β-カロテン, 4-オキソ-2-ノネナール, リポソーム, 脂質ヒドロペルオキシド, 脂質過酸化反応, α-トコフェロール, 抗酸化, ホスファチジルコリン, ミセル溶液, 抗酸化作用, 酸化ストレス, γ-トコフェロール, ビタミンE, 脂質フリーラジカル, フリーラジカル捕捉, 不飽和アルデヒド, ペルオキシラジカル, 生体膜, 化学発光検出, 天然抗酸化剤, 脂質過酸化, 抗酸化ビタミン, antioxidant, lipid peroxidation, vitamin E
more...

Co-inventing Researcher

Researcher similar to the Researcher

Article similar to the Researcher

Patent similar to the Researcher

Research Project similar to the Researcher

Article(J-GLOBAL estimation)

Patent(J-GLOBAL estimation)

Rchr
J-GLOBAL ID:200901008096714229 Update date: Aug. 29, 2022

Sone Yoshiaki

ソネ ヨシアキ | Sone Yoshiaki
Clips

MISC (56)


1 to 20 of 56 results
Return to Previous Page