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J-GLOBAL ID:200901015349890246   Update date: Feb. 01, 2024

TAKAKO YAMAZAKI

TAKAKO YAMAZAKI
Affiliation and department:
Research field  (3): Nutrition and health science ,  Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (15): 栄養価計算 ,  献立作成 ,  真空調理 ,  調理科学 ,  日本食品標準成分表 ,  慢性腎臓病 ,  高齢者 ,  肉軟化 ,  食肉 ,  まいたけ ,  スチームコンベクションオーブン ,  スチーム ,  食品成分表 ,  成分 ,  調理
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 2021 - 2026 給食施設での栄養評価のためのデータ構築:調理による成分変化と成分表計算値との比較
  • 2014 - 2019 Research on the form of phosphorus containing in the food for the nutritional management of chronic kidney disease patients
  • 2011 - 2015 The development of meat cooking methods using maitake (Grifola frondosa) for the elderly people.
  • 2010 - 2014 Food evaluation based on activity patterns of the masticatory muscles during chewing - influence of flavor.
  • 2002 - 低温スチーミング調理に関する研究
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Papers (22):
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MISC (42):
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Books (2):
  • マスター食品学
    建帛社 2016 ISBN:9784767905846
  • マスター食品学
    建帛社 2014 ISBN:9784767905013
Association Membership(s) (6):
日本栄養政善学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本食生活学会 ,  日本家政学会 ,  日本調理科学会 ,  新潟医療福祉学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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