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J-GLOBAL ID:200901017787595888   Update date: Jan. 17, 2024

Mineki Machiko

ミネキ マチコ | Mineki Machiko
Research field  (3): Animal production science ,  Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (6): 畜産学 ,  栄養学(小児) ,  調理科学 ,  Animal Science ,  Nutrition ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 卵加工品の保存による品質の変化
  • ダチョウ肉および卵の食品組織学的研究と開発
  • 保育所給食における伝承食品及び料理の調査と幼児の嗜好について
  • 調理操作の変化による卵黄の微細構造
  • パン製品に与える油脂の影響
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MISC (88):
Books (4):
  • 食品・調理・加工の組織学
    学窓社 1999
  • 動物資源利用学(共著)
    (株)文永堂出版 1998
  • 小児栄養(共著)
    (株)みらい 1998
  • 最新栄養学実習(共著)
    (株)みらい 1997
Works (1):
  • 新食料資源としてのダチョウ肉および卵の食品組織学的解析と応用
    2002 - 2004
Education (4):
  • - 2000 Tohoku University
  • - 2000 Tohoku University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1973 Kyoritsu Women's University Faculty of Home Economics
  • - 1973 Kyoritsu Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (1):
  • (BLANK) (Tohoku University)
Work history (7):
  • 2001 - 現在 青葉学園短期大学 食物栄養学科 教授
  • 1992 - 2001 青葉学園短期大学 食物栄養学科 助教授
  • 1987 - 1992 St. Cecilia Women's Junior College
  • 1973 - 1987 Kyoritsu Women's University
  • 1973 - 1987 Kyoritsu Women's University, Research
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Committee career (1):
  • 2003 - 2005 日本栄養改善学会 評議員
Association Membership(s) (6):
日本栄養改善学会 ,  Institute of Food Technologists ,  日本家禽学会 ,  日本食品工業学会誌 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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