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J-GLOBAL ID:200901024269134598   Update date: Sep. 27, 2022

Tsujimoto Yoshiyuki

ツジモト ヨシユキ | Tsujimoto Yoshiyuki
Affiliation and department:
Job title: Lecturer
Research field  (4): Food sciences ,  Applied molecular and cellular biology ,  Applied biochemistry ,  Applied microbiology
Research keywords  (10): 環境適応 ,  薬剤耐性 ,  脂質改変 ,  代謝特性 ,  好熱性細菌 ,  ホスホリパーゼ ,  脂質 ,  drug resistance ,  lipid modificaiton ,  Lipase
Papers (31):
MISC (3):
Patents (5):
Books (1):
  • 京都の酒-伏見の特色- 辻本善之、松井 裕 : 「京都の旨味を解剖する」田中國介・松井 裕 編 pp.51-74
    人文書院 2004
Professional career (2):
  • Ph.D (Kyoto University)
  • 修士(応用生物学) (京都工芸繊維大学)
Association Membership(s) (7):
BREWING SOCIETY OF JAPAN ,  The Japanese Electrophoresis Society ,  The Society for Biotechnology, Japan ,  JAPAN OIL CHEMISTS' SOCIETY ,  日本生物工学会 ,  日本電気泳動学会 ,  JAPAN SOCIETY FOR BIOSCIENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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