Rchr
J-GLOBAL ID:200901026718209126   Update date: Aug. 28, 2020

Kato Koji

カトウ コウジ | Kato Koji
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Structural biochemistry
Research keywords  (5): 配糖体 ,  オリゴ糖 ,  多糖類 ,  炭水化物 ,  Carbohydrate Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 食物あるいは食品素材中の糖類(特に多糖類)について
  • 高分子糖質の構造と機能
  • Structure and function of polysaccharides
MISC (46):
Works (2):
  • 食品に含まれる機能性糖質の解析
  • 有用オリゴ糖類の酵素合成
Education (4):
  • - 1970 Tohoku University
  • - 1970 Tohoku University
  • - 1965 Tohoku University
  • - 1965 Tohoku University
Professional career (1):
  • (BLANK) (Tohoku University)
Work history (6):
  • 1975 - 1988 Gifu University
  • 1975 - 1988 Gifu Univ., Associate Prof.(Fac. of Agric.)
  • 1988 - - 岐阜大学 教授(農学部)
  • 1988 - - Gifu Univ., Prof.(Fac. of Agric.)
  • 1970 - 1974 Shizuoka University
Show all
Committee career (3):
  • 食物繊維学会 評議員
  • 日本応用糖貭科学会 評議員、編集委員
  • 日本食品科学工学会 理事、編集委員
Association Membership(s) (6):
食物繊維学会 ,  日本応用糖貭科学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本糖貭学会 ,  日本生化学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page