Rchr
J-GLOBAL ID:200901027762823369   Update date: Sep. 01, 2020

Kawahara Satoshi

カワハラ サトシ | Kawahara Satoshi
Affiliation and department:
Job title: Professor
Other affiliations (1):
  • University of Miyazaki  Center for Animal Disease Control Division of Livestock Production Research & Support   Researcher
Homepage URL  (1): http://www.agr.miyazaki-u.ac.jp/~abs/niku/index.html
Research keywords  (1): Life science
Papers (150):
MISC (14):
more...
Patents (1):
  • 高スループット機能性評価方法、プログラム、及び装置
Books (6):
  • 生物・農学系のための統計学
    株式会社 朝倉書店 2017 ISBN:9784254122237
  • 食物と健康の科学シリーズ 肉の機能と科学
    株式会社 朝倉書店 2015 ISBN:9784254435504
  • シリーズ〈家畜の科学〉3 ヤギの科学
    株式会社 朝倉書店 2014 ISBN:9784254455038
  • 食肉用語辞典(新改訂版)
    株式会社 食肉通信社 2010 ISBN:9784879881137
  • CMCテクニカルライブラリー 221 機能性脂質の進展
    シーエムシー出版 2006 ISBN:4882318830
more...
Lectures and oral presentations  (60):
  • 酵母エキス製造残渣による食肉製品の保水性改善
    (日本畜産学会第124回大会 2018)
  • 日本人はなぜ生食を好むのか
    (第10回日本カンピロバクター研究会公開シンポジウム 2017)
  • ドライエイジング牛肉の成分および衛生学的品質に及ぼす熟成期間の影響
    (日本畜産学会第123回大会 2017)
  • 産学連携研究による食味性と安全・安心を両立したドライエイジング牛肉製造法の確立
    (日本食品保蔵科学会第65回大会 2016)
  • フィタン酸およびその関連物質の新規免疫調節作用
    (日本畜産学会第121回大会 2016)
more...
Professional career (3):
  • Doctor (Agriculture) (Kagoshima University)
  • 農学修士 (九州大学)
  • 農学士 (九州大学)
Work history (8):
  • 2014/06/01 - 現在 University of Miyazaki Center for Animal Disease Control Division of Livestock Production Research & Support Researcher
  • 2014/06/01 - 現在 University of Miyazaki Faculty of Agriculture Department of Biochemistry and Applied Biosciences Professor
  • 2016/04/01 - 2018/03/31 University of Miyazaki Faculty of Agriculture Department of Animal and Grassland Sciences Professor
  • 2014/04/01 - 2016/03/31 University of Miyazaki Faculty of Agriculture Department of Animal and Grassland Sciences Associate Professor
  • 2013/04/01 - 2014/05/31 University of Miyazaki Center for Animal Disease Control Division of Livestock Production Research & Support Researcher
Show all
Association Membership(s) (6):
日本食肉研究会 ,  日本暖地畜産学会 ,  日本食品科学工学会 ,  Japanese Society of Food Microbiology ,  食品技術者協会(Institute of Food Technologists) ,  日本畜産学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page