Research keywords (34):
dysphagia
, Physicochemical properties of food
, Non-destructive evaluation
, 非破壊評価
, 音響共鳴
, 組織内ガス
, 検査システム
, 雰囲気圧
, 泡沫
, 振動法
, 澱粉ゲル
, 密度計測
, 食品
, 吸音
, 音響インテンシティ
, シール不良
, 共振周波数
, 貯蔵
, 野菜
, 流通
, 気泡含有率
, 熱物性
, 硬度
, 超音波特性
, 高含水率農産物
, 非破壊検査
, 予冷
, 気泡率
, 音速
, 細胞間隙
, 体積弾性率
, 流通管理
, 加圧
, 農産物
JSTT
, JSAM
, JSBBA
, Japan Society for Food Engineering
, The JapaneseSociety for Food Sci.&Tech.
, The Japan Society of Microgravity Application
, CIGR
, ASABE
, 国際農業工学会(Commission International du Genie Rural)
, アジア農業工学会(The Asian Association for Agricultural Engineering)
, 農業機械学会