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J-GLOBAL ID:200901035583514674   Update date: Sep. 27, 2022

Kugimiya Masayuki

クギミヤ マサユキ | Kugimiya Masayuki
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品科学 ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 酸・アルカリ処理による植物性食品の組織崩壊
  • デンプンの糊化に及ぼす界面活性剤の影響
  • 豆類の子葉細胞内及び組織内デンプンの糊化
  • Disintegration of Tissues of Vegetable Foods by Successive Treatments with Acid and Alkali
  • Effect of Surfactants on the Gelatinization of Starches
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MISC (81):
Professional career (1):
  • (BLANK)
Association Membership(s) (5):
日本家政学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本応用糖質科学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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