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J-GLOBAL ID:200901045124919470   Update date: Aug. 01, 2022

Tomotake Hiroyuki

トモタケ ヒロユキ | Tomotake Hiroyuki
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 食品衛生 ,  食品機能学 ,  food microbiology ,  food science
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2008 - 高蛋白質・高食物繊維ソバ粉の糖尿病予防効果に関する研究
  • 2006 - 食用昆虫の栄養特性に関する研究
  • 2005 - 機能性食品素材の開発
  • 2004 - 山羊乳の低アレルゲン性に関する研究
  • 2000 - Antibacterial activity of food samples against Vibrio species
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MISC (19):
Books (1):
  • そばと健康
    日本蕎麦協会 2006
Works (4):
  • 高蛋白質・高食物繊維そば粉の糖尿病予防効果に関する研究 <基盤研究(C)>
    2008 - 2010
  • 食用昆虫の栄養機能および生理活性機能に関する研究 <科学研究費補助金 若手研究(B)>
    2006 - 2007
  • 山羊乳の消化性および低アレルゲン性に関する研究 <科学研究費補助金 若手研究(B)>
    2004 - 2005
  • そばレジスタントプロテインの分離技術及び機能性食品素材としての利用技術の開発 <RSP事業>
    2002 -
Education (3):
  • - 1994 The University of Tokushima
  • - 1994 The University of Tokushima Graduate School, Division of Nutrition Nutrition
  • - 1992 The University of Tokushima Faculty of Medicine School of Nutrition
Professional career (1):
  • (BLANK) (The University of Tokushima)
Work history (2):
  • 1994 - 1996 キッセイ薬品工業株式会社 研究員
  • 1994 - 1996 Research worker, Kissei Pharmaceutical Co. Ltd.
Association Membership(s) (5):
日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本細菌学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本栄養食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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