Research theme for competitive and other funds (6):
2008 - 2008 サイクロデキストランCI-10高生産菌株の育種改良
2007 - 2007 サイクロデキストランCI-10高生産菌株の育種改良
2003 - 2005 甘蔗汁及び廃糖蜜を利用したサイクロデキストランの製造技術開発
2002 - 2003 水産加工食品の応用と官能評価に関する研究
2002 - 2003 甘蔗及び廃糖蜜を利用したサイクロデキストランの製造技術開発
2002 - 2003 実用的なでんぷん分岐酵素の探索研究
Show all
Papers (52):
Yasuyuki KAWABATA, Namika MIYA, Shuichiro INAGAKI. Evaluation of the Characteristics of Okonomiyaki Made with Oatmeal Instead of Wheat Flour. Research Bulletin of Osaka Shoin Women's University. 2024. 14. 237-243
Yasuyuki KAWABATA, Namika MIYA, Chikage KIKUTA. Research on Commercial Oatmeal : Seiving Test, Gelatinization Analysis, Cooking Like Cooked Rice. Research Bulletin of Osaka Shoin Women's University. 2023. 31. 271-276
Chikage Kikuta, Chihiro Ura, Yasuyuki Kawabata. Evaluation of Softening of Boiled Pasta Made from Rice Flour: Association Between Physical Properties and Senses. Research Bulletin of Osaka Shoin Women's University. 2021. 11. 157-164
KAWABATA Yasuyuki. An Experiment of the Lecture of Chemistry on Twice a Week in a Half Semester. Osaka Shoin Women's University Faculty of Liberal Arts collected essays. 2005. 42. 77-82
Patents (6):
サイクロデキストランの製造方法およびサイクロデキストラン合成酵素の製造方法
Method for removing unsaturated uronic acid in chemical pulp for papermaking(製紙過程におけるケミカルパルプ中の不飽和ウロン酸の除去方法)