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J-GLOBAL ID:200901049095667802   Update date: Sep. 12, 2022

Suzuki Koichi

スズキ コウイチ | Suzuki Koichi
Research field  (2): Aquaculture ,  Food sciences
Research keywords  (5): Allergenic Protein ,  electrophoresis ,  rice ,  Electrophoresis ,  Protein
Papers (18):
Books (1):
  • 食品加工技術概論
    恒星社厚生閣 2008
Lectures and oral presentations  (12):
  • ホエイペプチド配合飲料の水分補給における有用性の検討
    (第68回日本栄養・食料学会大会 2014)
  • 市販生鮮・加工魚類からのヒスタミン生成菌の検出とその特徴
    (日本食品衛生学会 2013)
  • Listeria monocytogenesの特性と制御に関する検討
    (日本食品科学工学会第59回大会 2012)
  • Lb.fermentumIF03956の溶菌に及ぼす高圧処理の影響
    (日本食品保蔵科学会第59回大会 2010)
  • サツマイモ凍結乾燥への圧力前処理の利用
    (日本食品保蔵科学会第58回大会 2009)
more...
Education (2):
  • - 1981 Nihon University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1974 Nihon University Faculty of Agriculture and Veterinary Medicine
Professional career (2):
  • Docter Agricalture
  • Master Agricalture
Work history (1):
  • Nihon University College of Bioresource Sciences, Department of Food Bioscience and Biotechnology Associate Professor
Association Membership(s) (3):
日本食品科学工学会 ,  日本水産学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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