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J-GLOBAL ID:200901063657999369   Update date: Sep. 29, 2022

Yamamoto Aijiro

ヤマモト アイジロウ | Yamamoto Aijiro
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 食品科学工学 ,  酸素学 ,  Food Science and Technology ,  Enzymology
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 食品の加工,貯蔵中のレオロジー変化に関する研究
  • 米穀及びその成分の利用拡大に関する基礎的研究
  • 多価不飽和脂肪酸の過酸化と関連酵素群に関する研究
  • Studies on rheological changes of foods during the processing and preservation
  • Studies on the utilization of rice grain and its components
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MISC (41):
Patents (3):
  • 古米の呈味改良炊飯法
  • 1)米穀の長期貯蔵用の包装方法 2)密着包装方法 3)密着包装物の成形方法
  • Method For Packing Free-Flowing Materials (US Patent : 3.922.363)
Books (5):
  • 改訂「調理用語辞典」(分担執筆)
    (株)調理栄養教育公社 1998
  • The Dictionary of Cookery Terms
    1998
  • 2.調理機能論(共著)
    21世紀の調理学 4「食品調理機能学」建帛社 1997
  • Outline of Culinary Function
    Cookery Science for the 21st Century No. 4 Culinary Function of Foods. Kenpakusha 1997
  • Food Preservation by Modified Atmospheres (分担執筆)
    CRC PRESS 1990
Works (1):
  • (BLANK)
    2001 - 2002
Education (4):
  • - 1969 Kyoto University
  • - 1969 Kyoto University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1964 Kyoto University Faculty of Agriculture
  • - 1964 Kyoto University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK) (Kyoto University)
Work history (4):
  • 1979 - 1981 Koshien University
  • 1979 - 1981 Koshien University, Assistant Professor
  • 1973 - 1979 京都大学 助手
  • 1973 - 1979 Kyoto University, Research Assistant
Committee career (1):
  • 1992 - 1994 日本栄養・食糧学会 理事
Awards (1):
  • 1976 - 日本栄養・食糧学会奨励賞
Association Membership(s) (5):
The Institute of Food Technolohists ,  日本食品科学工学会 ,  Institute of Food Technologists ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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