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J-GLOBAL ID:200902252746996609   Reference number:03A0584368

Studies on the Life Span of Frying Oil (V) Flavor Score of Frying Oil and Fried Foods with Breaded Batter

フライ油の使用限界に関する研究 (V) パン粉揚げの場合のフライ油の風味点数と揚げ物の評価
Author (9):
Material:
Volume: 36  Issue:Page: 299-304  Publication year: Aug. 20, 2003 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
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JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Edible fats and oils,margarines 
Reference (17):
  • 大藤武彦. 重合油の構造と栄養価に関する研究(第8報). 油化学. 1972, 21, 73-78
  • 日本調理科学会近畿支部 揚げる・炒める分科会. フライ油の使用限界に関する研究 (I). 日調科誌. 1993, 26, 304-309
  • 日本調理科学会近畿支部 揚げる・炒める分科会. フライ油の使用限界に関する研究 (II). 日調科誌. 1996, 29, 104-108
  • 日本調理科学会近畿支部 揚げる・炒める分科会. フライ油の使用限界に関する研究 (III). 日調科誌. 1998, 31, 214-219
  • 日本調理科学会近畿支部 揚げる・炒める分科会. フライ油の使用限界に関する研究 (IV). 日調科誌. 2003, 36, 32-38
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