About YAMADA KATSUHISA
About 東京海洋大 大学院海洋科学技術研究科
About IMADA CHIAKI
About 東京海洋大 大学院海洋科学技術研究科
About SATO MICHIKATSU
About 山梨大 大学院医学工学総合研究部 ワイン科学研究セ
About KOBAYASHI TAKESHI
About 東京海洋大 大学院海洋科学技術研究科
About HAMADA(SATO) NAOKO
About 東京海洋大 大学院海洋科学技術研究科
About 日本ブドウ・ワイン学会誌
About grape wine
About wine making
About catechol oxidase
About alcohol
About prevention
About Trichoderma
About fermented mash
About additive effect
About quality
About food model
About enzyme inhibition
About oxygen heterocyclic compound
About polyphenol
About flavonoid
About polynuclear aromatic compound
About polyol
About polyphenol oxidase
About 褐変防止
About color alteration
About conditioned media
About Wine
About Food quality
About (-)-Epicatechin
About Tartaric acid
About 海洋
About 糸状菌
About 培養
About 上清液
About ワイン
About 色調変化