Art
J-GLOBAL ID:200902287073150468   Reference number:03A0861951

Factors Affecting the Gelation of a Compound Gelatin Solutions-Effects of Adding Sugar and Alcohol-

ゼラチン溶液のゲル化に及ぼす要因-糖及びアルコール添加の影響-
Author (5):
Material:
Volume: 36  Issue:Page: 364-370  Publication year: Nov. 20, 2003 
JST Material Number: Y0637A  ISSN: 1341-1535  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=03A0861951&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=Y0637A") }}
JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Protein 
Reference (17):
  • 1)河村フジ子, 中島茂代, 森清美(1976), ゼラチンゲルの特性におよぼす要因について(第1報)有機酸・糖およびペクチンの影響, 家政誌, 27, 329-334
  • 2)河村フジ子, 中島茂代a森清美(1977), ゼラチンゲルの特性におよぼす要因について(第2報)タンニンの影響, 家政誌, 28, 295-298
  • 3)河村フジ子, 中島茂代, 森清美(1978), ゼラチンゲルの特性におよぼす要因について(第3報)アルコールの影響, 家政誌, 29, 47-51
  • 4)河村フジ子, 中島茂代(1973), ゼラチンゲルの特性におよぼす要因について無機イオンの影響, 東京家政大学研究紀要, 18, 61-66
  • 5)小谷真子, 斉藤留美子, 内川恵理, 瀬戸千景, 竹内千絵, 長沢弘美, 柳沢幸江, 安原安代(1993), ゼラチンゲルの物性に及ぼす牛乳添加の影響について, 女子栄養大学紀要, 24, 15-22
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page