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J-GLOBAL ID:200903024605782843
麹の製造方法
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (1):
青山 葆 (外1名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1998241431
Publication number (International publication number):2000060536
Application date: Aug. 27, 1998
Publication date: Feb. 29, 2000
Summary:
【要約】【課題】 γ-アミノ酪酸を多量に含有した麹を得る。【解決手段】 嫌気処理工程を経て得られる麹および嫌気処理工程を終えた麹を蒸煮して得られる麹の製造方法。
Claim (excerpt):
嫌気処理工程を経て得られる麹。
IPC (3):
C12N 1/14 101
, C12P 13/04
, C12R 1:645
FI (2):
C12N 1/14 101
, C12P 13/04
F-Term (14):
4B064AE01
, 4B064CA05
, 4B064CC12
, 4B064CC15
, 4B064CE08
, 4B064DA01
, 4B065AA58X
, 4B065AA60X
, 4B065AA62X
, 4B065AA63X
, 4B065BC07
, 4B065CA16
, 4B065CA42
, 4B065CA44
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (4)
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製麹方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-040651
Applicant:カワタ工業株式会社
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特開昭63-198973
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麹菌によるγ-アミノ酪酸の生産
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-358373
Applicant:菊正宗酒造株式会社
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
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日本生物工学会大会講演要旨集 (1997) 1997, p.208(573)
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日本食品科学工学会大会講演集 (1998) 45, p.111(2Bp8)
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