Pat
J-GLOBAL ID:200903038054579171

ローヤルゼリー含有固形飲食用組成物

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1999157673
Publication number (International publication number):2000342231
Application date: Jun. 04, 1999
Publication date: Dec. 12, 2000
Summary:
【要約】【課題】常温取り扱い性が良く、保存性が向上したローヤルゼリー含有固形飲食用組成物を提供する。【解決手段】ローヤルゼリーと濃縮果汁を含有する飲食用組成物中に、賦形剤としてL-アスコルビン酸及び/又はそのナトリウム塩を25〜99重量%混合してなるローヤルゼリー含有固形飲食用組成物。
Claim (excerpt):
ローヤルゼリーと濃縮果汁を含有する飲食用組成物中に、賦形剤としてL-アスコルビン酸及び/又はそのナトリウム塩を25〜99重量%混合してなるローヤルゼリー含有固形飲食用組成物。
IPC (3):
A23L 2/38 ,  A23L 1/076 ,  A23L 2/02
FI (3):
A23L 2/38 N ,  A23L 1/076 ,  A23L 2/02 A
F-Term (18):
4B017LC10 ,  4B017LE06 ,  4B017LG04 ,  4B017LK12 ,  4B017LK16 ,  4B017LK20 ,  4B017LL09 ,  4B017LP14 ,  4B017LP18 ,  4B041LC07 ,  4B041LD06 ,  4B041LE10 ,  4B041LK11 ,  4B041LK19 ,  4B041LK30 ,  4B041LK40 ,  4B041LP16 ,  4B041LP25
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (11)
Show all

Return to Previous Page