Pat
J-GLOBAL ID:200903068035112501
揚げ菓子類
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
Agent (1):
古谷 馨 (外3名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):1996287984
Publication number (International publication number):1998127230
Application date: Oct. 30, 1996
Publication date: May. 19, 1998
Summary:
【要約】【課題】 水分含量が少なく食感が良く、更に時間がたってもしけにくく良好な食感を保ち、油脂の劣化臭による風味の低下もない揚げ菓子を提供する。【解決手段】 揚げ菓子類を、ジグリセリドを50重量%以上含有する油脂組成物で揚げて製造する。
Claim (excerpt):
ジグリセリドを50重量%以上含有する油脂組成物で揚げたことを特徴とする揚げ菓子類。
IPC (2):
A23G 3/00 108
, A23L 1/217
FI (2):
A23G 3/00 108
, A23L 1/217
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (9)
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ポテトチップスの食感改良方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-346624
Applicant:理研ビタミン株式会社
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特開平2-291228
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加熱調理用油脂組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-187228
Applicant:花王株式会社
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特開平2-291228
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安定化トコフェロール含有油脂組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平6-336452
Applicant:花王株式会社
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特開昭49-085252
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特開昭49-085252
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特開昭56-029967
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特開昭56-029967
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