Pat
J-GLOBAL ID:200903096906829536

血液流動性改善用飲食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 山本 亮一 (外3名)
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2000311834
Publication number (International publication number):2002121148
Application date: Oct. 12, 2000
Publication date: Apr. 23, 2002
Summary:
【要約】【課題】 血液の流動性を改善し、各種飲食品に配合、使用することができる血液流動性改善剤の提供を目的とする。【解決手段】 コラーゲンペプチドを有効成分として含有する血液流動性改善剤とする。
Claim (excerpt):
コラーゲンペプチドを有効成分として含有する血液流動性改善剤。
IPC (7):
A61K 38/00 ,  A23L 1/305 ,  A23L 2/52 ,  A23L 2/66 ,  A23L 2/38 ,  A61P 7/02 ,  A61P 9/10
FI (7):
A23L 1/305 ,  A23L 2/38 D ,  A61P 7/02 ,  A61P 9/10 ,  A61K 37/02 ,  A23L 2/00 F ,  A23L 2/00 J
F-Term (14):
4B017LC03 ,  4B017LK15 ,  4B018MD20 ,  4B018ME04 ,  4C084AA02 ,  4C084BA03 ,  4C084CA20 ,  4C084CA21 ,  4C084CA25 ,  4C084CA34 ,  4C084DC50 ,  4C084NA14 ,  4C084ZA362 ,  4C084ZA542
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (6)
  • 特開昭58-035120
  • 特開昭57-067521
  • ゼリー様飲食品
    Gazette classification:公開公報   Application number:特願平9-255913   Applicant:森永製菓株式会社
Show all

Return to Previous Page