Pat
J-GLOBAL ID:201103011855626999
オリゴ糖の製造方法
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (2):
籾井 孝文
, 上野山 温子
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2009194235
Publication number (International publication number):2011046618
Application date: Aug. 25, 2009
Publication date: Mar. 10, 2011
Summary:
【課題】安全性の高いオリゴ糖、特に、フルクトースを末端に有するオリゴ糖の製造方法を提供すること。【解決手段】カエデ科カエデ属樹木の樹液からオリゴ糖を採取する工程を含む、オリゴ糖の製造方法。【選択図】なし
Claim (excerpt):
カエデ科カエデ属樹木の樹液からオリゴ糖を採取する工程を含む、オリゴ糖の製造方法。
IPC (3):
C07H 3/06
, A23L 1/09
, C13K 13/00
FI (3):
C07H3/06
, A23L1/09
, C13K13/00
F-Term (7):
4B041LC01
, 4B041LC10
, 4B041LD08
, 4B041LK21
, 4B041LP25
, 4C057AA06
, 4C057BB04
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
-
メープル樹液を含有してなる飲料
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-256417
Applicant:エル.ビー.メープルトリートインコーポレーテッド, 株式会社ミック
-
特開昭61-277695
-
フルクトオリゴ糖のインシチュ製造及び蔗糖の減少
Gazette classification:公表公報
Application number:特願2008-542387
Applicant:ジェネンコー・インターナショナル・インク
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page