Pat
J-GLOBAL ID:201103092985821378
オリーブ葉抽出物を酵母処理することにより得られる抗酸化物質
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (1):
伊藤 温
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2007039296
Publication number (International publication number):2008201715
Patent number:4652355
Application date: Feb. 20, 2007
Publication date: Sep. 04, 2008
Claim (excerpt):
【請求項1】次の化学式で示される新規化合物。
式I:
IPC (6):
C07D 309/28 ( 200 6.01)
, A61K 8/49 ( 200 6.01)
, A23L 3/3544 ( 200 6.01)
, A23L 1/03 ( 200 6.01)
, C12P 17/06 ( 200 6.01)
, C09K 15/08 ( 200 6.01)
FI (6):
C07D 309/28
, A61K 8/49
, A23L 3/354
, A23L 1/03
, C12P 17/06
, C09K 15/08
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
-
グルタチオン増強用組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-073253
Applicant:株式会社ファンケル
-
化粧料組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2001-303207
Applicant:一丸ファルコス株式会社
-
特開平1-277476
-
食品用素材
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2005-081445
Applicant:株式会社日清製粉グループ本社
-
各種模様を有する食品およびその製法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2004-289154
Applicant:ヱスビー食品株式会社
Show all
Article cited by the Patent:
Return to Previous Page