Pat
J-GLOBAL ID:201303051354176418
良渋皮剥皮系ニホングリ品種の渋皮剥皮法
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (3):
平木 祐輔
, 石井 貞次
, 藤田 節
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2006233535
Publication number (International publication number):2008054548
Patent number:4925038
Application date: Aug. 30, 2006
Publication date: Mar. 13, 2008
Claim (excerpt):
【請求項1】ニホングリ品種クリ筑波36号又はその系統品種をマイクロ波照射処理又は加熱処理に供することを特徴とする、クリの渋皮剥皮方法。
IPC (2):
A23N 5/08 ( 200 6.01)
, A23L 1/212 ( 200 6.01)
FI (2):
A23N 5/08 A
, A23L 1/212 A
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
-
特開平4-112779
-
特開平4-020237
-
栗の剥皮方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-271423
Applicant:有限会社つねまつ菓子舗
-
調理栗
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2005-030519
Applicant:森田桂
-
栗の実の焙煎方法及びそのための装置
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2000-381514
Applicant:泉雄二, 下田敏雄
Show all
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
-
大きくて、美味しくて、渋皮が簡単に剥ける栗の新品種「ぽろたん」, 20110802
Return to Previous Page