Pat
J-GLOBAL ID:201303058085533793
アルコール発酵に適した新規酵母及びそれを用いたアルコール製造方法
Inventor:
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (3):
山本 秀策
, 安村 高明
, 森下 夏樹
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2007323937
Publication number (International publication number):2009142219
Patent number:5187823
Application date: Dec. 14, 2007
Publication date: Jul. 02, 2009
Claim (excerpt):
【請求項1】高濃度乳酸耐性を有するCandida属のアルコール発酵性酵母であって、Candida glabrataのNFRI 3164株(受託番号 NITE P-464)である、酵母。
IPC (4):
C12N 1/16 ( 200 6.01)
, C12P 7/06 ( 200 6.01)
, C12N 15/09 ( 200 6.01)
, C12R 1/72 ( 200 6.01)
FI (5):
C12N 1/16 ZNA G
, C12N 1/16 D
, C12P 7/06
, C12N 15/00 A
, C12R 1:72
Patent cited by the Patent:
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
-
J. Appl. Glycosci., 2002, Vol.49、No.2, pp.153-157
-
International Journal of Food Microbiology, 2004, Vol.94, pp.97-103
-
Bull. Fac. Bioresources, Mie Univ., 1998, No.20, pp.31-36
Return to Previous Page