Pat
J-GLOBAL ID:201303058085533793

アルコール発酵に適した新規酵母及びそれを用いたアルコール製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 山本 秀策 ,  安村 高明 ,  森下 夏樹
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2007323937
Publication number (International publication number):2009142219
Patent number:5187823
Application date: Dec. 14, 2007
Publication date: Jul. 02, 2009
Claim (excerpt):
【請求項1】高濃度乳酸耐性を有するCandida属のアルコール発酵性酵母であって、Candida glabrataのNFRI 3164株(受託番号 NITE P-464)である、酵母。
IPC (4):
C12N 1/16 ( 200 6.01) ,  C12P 7/06 ( 200 6.01) ,  C12N 15/09 ( 200 6.01) ,  C12R 1/72 ( 200 6.01)
FI (5):
C12N 1/16 ZNA G ,  C12N 1/16 D ,  C12P 7/06 ,  C12N 15/00 A ,  C12R 1:72
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (3)

Return to Previous Page