Pat
J-GLOBAL ID:201303093316179424

機能性米粉、その製造方法及び該米粉を用いた飲食品

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 矢野 裕也
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2006328736
Publication number (International publication number):2008141957
Patent number:4868336
Application date: Dec. 05, 2006
Publication date: Jun. 26, 2008
Claim (excerpt):
【請求項1】 高アミロース米及び/またはae米と、牛乳及び/または牛乳加工品と、を混合・加熱することにより米の澱粉を糊化させた後に、急速乾燥して粉砕することを特徴とする米粉の製造方法。
IPC (5):
A23L 1/10 ( 200 6.01) ,  A23L 1/39 ( 200 6.01) ,  A21D 2/36 ( 200 6.01) ,  A21D 13/00 ( 200 6.01) ,  A21D 13/08 ( 200 6.01)
FI (5):
A23L 1/10 A ,  A23L 1/39 ,  A21D 2/36 ,  A21D 13/00 ,  A21D 13/08
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (9)
Show all
Cited by examiner (9)
Show all

Return to Previous Page