Art
J-GLOBAL ID:201602014666889965
Reference number:67A0363991
各種食品中の呈味成分に関する研究 XI タマネギの呈味成分について
-
Publisher site
Copy service
-
Access JDreamⅢ for advanced search and analysis.
Author (2):
,
Material:
Volume:
20
Issue:
3
Page:
169-173
Publication year:
1967
JST Material Number:
F0624A
ISSN:
0021-5376
CODEN:
EISOAU
Document type:
Article
Article type:
原著論文
Country of issue:
Japan (JPN)
Reference (11):
-
1) 松下アヤ子, 山田晃: 農化, 31, 578 (1957)
-
2) 橋田度, 毛利威徳, 志賀岩雄, 西川正三, 寺本四郎: 醗工, 41, 420 (1963)
-
3) 島田キミエ: 家政学雑誌, 17, 389 (1966)
-
4) 武恒子, 大塚一止: 栄養と食糧, 18, 286 (1965)
-
5) 武恒子, 本田良二, 大塚一止: 栄養と食糧, 17, 268 (1964)
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
,
,
,
Return to Previous Page